Onlangs in de studio: Laudy Verschuren

Laudy Verschuren

 

Laudy Verschuren

Laudy Verschuren bij Fotostudio-eindhoven

Mijn naam is Laudy Verschuren en studeer Fashion & Design aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.
Dit jaar studeer ik af met een eigen ontworpen en gemaakte collectie “BIOPHLIC”.
Mijn collectie is geïnspireerd op het toekomstperspectief waarbij natuur en architectuur met elkaar worden verweven in een stedelijke omgeving.
De collectie vertelt het verhaal van een stad die verandert door wederkerende natuurlijke invloeden. Hierbij zoom ik in op de levenloze materie en levende organismen. Kleurrijke elementen en textiel bewerkingen creëren een verwevenheid tussen moderne steden en de oorspronkelijke natuur. Dit resulteert in organische vormen met een statisch gevoel. De natuur is hierbij geïntegreerd in mijn vormen en de kleurrijke micro-organismen vormden een inspiratie voor mijn textielbewerkingen.

Voor de opzet van een portfolio zijn goede foto’s nodig van de kleren die ik heb ontworpen en gemaakt. Hiervoor heb ik gekozen mijn collectie te fotograferen in FOTOSTUDIO-EINDHOVEN. In de studio ben ik heel fijn begeleid voor de instellingen van de setting en de camera! Alle benodigdheden waren aanwezig en het was een zeer fijne ruimte om te werken. Het eindresultaat is naar wens en heeft zelfs geleid naar een nominatie voor Mittelmoda, een italiaans fashion award waar ik in september nogmaals mijn collectie mag showen op de catwalk.

Laudy Verschuren

Laudy Verschuren bij Fotostudio-eindhoven

fotografie locatie : FOTOSTUDIO EINDHOVEN
fotografie : Laudy Verschuren
Ontwerper : Laudy Verschuren
Model : Karlijn Anne Woudstra

info : laudyverschuren@gmail.com
Instagram : @laudyroos

 

Wil jij ook een keer de studio huren?
Fotostudio huren in Eindhoven

 

You may also like

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.